Wine ile oyun kurulumunda hata alıyorum
selahattin@selahattin-pc: ~ $ ^C
selahattin@selahattin-pc: ~ $ cd /home/selahattin/İndirilenler
selahattin@selahattin-pc: İndirilenler $ ^C
cd '/home/selahattin/İndirilenler/Assassin'''s Creed IV - Black Flag 1.07 [wWw.GamesTorrents.TV]'
selahattin@selahattin-pc: İndirilenler $ cd '/home/selahattin/İndirilenler/Assassin'''s Creed IV - Black Flag 1.07
selahattin@selahattin-pc: Assassin's Creed IV - Black Flag 1.07 [wWw.GamesTorrents.TV] $ sudo mkdir
Parola:
mkdir: eksik işlenen
Try 'mkdir --help' for more information.
selahattin@selahattin-pc: Assassin's Creed IV - Black Flag 1.07 [wWw.GamesTorrents.TV] $ sudo mkdir assassinscreed I
selahattin@selahattin-pc: Assassin's Creed IV - Black Flag 1.07 [wWw.GamesTorrents.TV] $ sudo mount rld-acr.iso /media/selahattin/assassinscreed IV-black flag 1
Parola:
mount: bad usage
Try 'mount --help' for more information.
selahattin@selahattin-pc: Assassin's Creed IV - Black Flag 1.07 [wWw.GamesTorrents.TV] $ sudo mount rld-acr.iso assassinscreed IV-black flag 1
mount: bad usage
Try 'mount --help' for more information.
selahattin@selahattin-pc: Assassin's Creed IV - Black Flag 1.07 [wWw.GamesTorrents.TV] $
wine ile değil playonlinux ile deneyin, oyun windowsda dahi sorunlu yalnız sisteminizin kaldırabileceğinden ve ekran kartınızın sürücüsünün yüklü olduğuna emin olun.
Merhaba Erkan Bey
Sizin daha önceki yazılarınızın birnde Assassins Creed 1 oyununu wine ile kurulabileceği ile ilgili Wiki belgelerinde bir yazınıza istinaden denemek istedim aynı yönergeleri yazmama rağmen bir türlü kurulum olmadıi.İso uzantılı dosyayı Playonlinux ile kurabilirmiyim yoksa exe olarak indirmem gerek.Birde benim bilgisayarda Dolphin dosya açtığımda sol tarafta alt alta yazan Ev dizin,root,çöp yazıyor orda kök eksik gosteriyor neden acaba.
isoyu açmanız lazım önce zipli dosya gibi düşünün, dolphinde ise device kısmında kök dizin