Flightgear

Merhaba arkadaşlar ricam paketçi arkadaşlar acaba Flightgear simulation u paket yöneticisine koyabilirlermi acaba

Ben 2019.1.1 sürümünü kullanıyorum.Telegram kanalında geliştiricilere duyurdum müsait olduklarında hazırlarlar.

Merhaba arkadaşım sen bunu pisi linux a nasıl kurdun ki kullanabiliyorsunçBen bunu bir ara githubdan indirip kurulumu yapmaya çalıştım olmadı .

Pisi paketi hazırlanıyor en kısa zamanda indirebileceksiniz.

Merhaba Erkan bey

Sizin Flightgear ile ilgili pisi linux githubda paylaştığınız kurulumda bir hata veriyor

selahattin@selahattin-pc: ~ $ sudo pisi bi https://raw.githubusercontent.com/pisilinux/contrib/master/game/simulation
/flightgear/pspec.xml
Parola:  
pspec.xml                      (4.0 KB)100%     13.61 MB/s [00:00:00] [tamamlandı]
actions.py                     (686.0  B)100%      7.20 MB/s [00:00:00] [tamamlandı]
DEBUG: ComponentDB initialized in 0.0443179607391.
DEBUG: RepoDB initialized in 0.00928115844727.
DEBUG: InstallDB initialized in 0.0255610942841.
Sağlanmamış İnşa Bağımlılıkları: apr-devel subversion fltk-devel plib-devel boost-devel simgear-devel freeglut-devel
libjpeg-turbo-devel OpenSceneGraph-devel speex-devel speexdsp-devel gsm-devel flite-devel  
DEBUG: PackageDB initialized in 0.185692071915.
Program sonlandırıldı.
İnşa bağımlılığı plib-devel sağlanamadı.
Genel yardım için lütfen 'pisi help' komutunu kullanınız.
selahattin@selahattin-pc: ~ $  

Merhaba arkadaşlar bu konuyla ilgili kimsenin bir fikri yokmu neden Githubdan bunu indirmeye ve kurmaya başladığımda böyle bir sorun oluyor.bilgisayarda plib-devel kurulu zaten

Merhaba arkadaşlar bu konuyla ilgili kimsenin bir fikri yokmu neden Githubdan bunu indirmeye ve kurmaya başladığımda böyle bir sorun oluyor.bilgisayarda plib-devel kurulu zaten

Ich habe eine Ankündigung an die Entwickler über den Telegrammkanal gesendet und sie wissen lassen, dass sie bereit sein werden, wann immer sie verfügbar sind. 

basket random

Cevap yazmak için kayıt ol veya giriş yap