Pisi Linux Eleştiri ÇÖZÜLDÜ

Linux ile tanışmam ubuntu ile olmuştu. 
Gnome'u hiç sevmedim.
Hele Apt veya Paket YÖNETİCİLERİ hiç hoşama gitmedi yada ben alışamadım. 
sonra ise Fedora ise Bana Çok Ağır Geldi
opensuse ise güzel bir sistemdir lakin bu Yast denilen sistemin arayüzü çok eski gibiydi 2000 lerin başında kalma gibi sonra ise manjaroyu dendim kde olanı kde arayüzü güzel gibiydi ama ağırdı benim için 
Linux Mint filan hiç biri hoşuma gitmedi
Sonra ise Xfce keşfettim saf hali bence berbetı ama özelleştirmeler ile modern ve hafif ortamdı  hele Dockbarx in palen eklentisi İle tadında yenmiyordu sonra bir sitede Xfce kullanbileğim dağıtımlara rastgeldim için Pisi Linux da vardı dedim acaba kim geliştiriyor yani sonuçda adı pisi idi türkçe gelmişti ve gördümki gerçektende Türkçe idi ve 2.1 sürümünde rasladımğım sorun xfce ile sistem açılırken arkalplan resmi geç geliyordu benim sorun sıkıntı değildi oda.
herneyse çok yazdım simdi eleştirilerime geçiyorum

Olumlu yanları

• Pisi Paket Yöneticisi muazzam bir yazılım şık ve kullanımı çok kolay uygulama mağazasından tek eksiği dadece paketlerin yanında paketlerin simgesi yoktu. 
  • sistem çok hızlı açılıyordu bende 9 ila 11 saniye sürüyor açılması
  • destek konusunda hızlı bir dağıtım sadece sanal makinede kurarken hata aldım oda internet yoktu foruma yazdığımda hızlı bir şekilde yanıt aldım

Olumsuz yanları

• Grubu onar seçeneği yok. (Galiba 2.2 sürümde Yalı ile gelcekmiş)
  • Bazı öneriler
  • sistem içinde kurulum ile bir kurulu sistemin canlı isonu almaya yarayan bir uygulama konmalı
  • Sistem yedeği almaya yarayn bir uygulama konmalı.

SulinOS (Aynı Pisi Linux gibi kendi Paket Yöneticisi ve uygulamaları olan Systemd kullanmayan yerli bir dağıtım)

Bilgisayarım 

• İntel i5 9.nesil
  • 8 GB Ram
  • 1tb Hard disk 
  • 6gb Ekran Kartı Nvida (2GB Paylaşımsız - 4GB Paylaşımlı)

İyi günler,

Bir de her sözcüğün ilk harfini büyük yazmasaydınız; çok yoruyor. Yazıyı ancak yarısına kadar okumayı becerdim. Devam edemedim. Dolayısıyla yazı-eleştiri güme gitmiş.

Belki benim bilisizliğim (cahilliğim); şimdilerde artık böyle yazılıyordur.

Eğer öyleyse, bağışlana...

Sevgiler,

Leplus Beau telefondan yazmıştım otomaik büyük harf yapmış hemem yazıyı düzenliyorum...