Discord bozuk açılmıyor

Discord'un kurulumunu hem pisi paketlerinden hem de discordun kendi sitesinden yaptım ama galiba discordunuz bozuk diyor ve açılmıyor.

Uygulamayı tekrar silip yüklemem bir anlam ifade etmiyor nasıl düzeltebilirim.

"Şey discord kurulum bozulmuş gibi görünüyor hadi bunu birlikte düzeltelim" kırmızı bir bar içinde ama yardıma basınca beni windows ile ilgili şeylere yönlendiriyor.

sisteminizden kaynaklanan bir sorundan dolayı olabilir konsoldan discor'u çalıştırıp hata veriyorsa onu paylaşabilirsiniz.

akif@akif-pc: ~ $ discord
Discord 0.0.13
(node:2540) [DEP0005] DeprecationWarning: Buffer() is deprecated due to security and usability issues. Please use the Buffer.alloc(), Buffer.allocUnsafe(), or Buffer.from() methods instead.
Starting app.
Starting updater.
[Modules] Modules initializing
[Modules] Distribution: remote
[Modules] Host updates: enabled
[Modules] Module updates: enabled
[Modules] Module install path: /home/akif/.config/discord/0.0.13/modules
[Modules] Module installed file path: /home/akif/.config/discord/0.0.13/modules/installed.json
[Modules] Module download path: /home/akif/.config/discord/0.0.13/modules/pending

Böyle bir sonuçla karşılaştım uygulama açılıyor ama ses bağlantısı ve ekran paylaşımı açılmıyor ayrıca opera ile ilgili de pixel pixel açması gibi bir sorun var...

Buraya atardım ama senin browserin resmi yapıştırmanı desteklemiyor diyor...

Chromium üzerinden discorda girebilirim ugrastiginiz için sağolun

Resim eklemek için önce resmi başka bir yere yükleyip ordan alacağınız resim linkini kullanmanız gerek direk resim yükleme yok malesef.

Şu sonucu yaşadım: uygulama açılıyor, ancak ne ses bağlantısı ne de ekran paylaşım işlevi başlatılıyor. Opera'da piksel açılması gibi sorunlar da var. 

slope game

Cevap yazmak için kayıt ol veya giriş yap