İyi günler,
Pisi 2.4.3'ü sorunsuz kurdum. Güncelleme istedi, yaptım. Sonra ek olarak kurmak istediğim yazılımları kurdum paket yöneticisinden.
Sonra daha fazla a,yarlamaları yapmadan yeniden başlatmak istedim, çalışıyor mu diye.
Ancak girişi şifresi doğru olmasına karşın giriş vermiyor.
Birkaç kez denedim, kapatım, açtım, denedim; yeniden başlatıp denedim. Giriş vermiyor.
Şifrenin yanlış olduğunu söylemiyor, birkaç saniye girecekmiş gibi yapıyor, sonra yine şifre ekranında kalıyor.
Teşekkürler...
Login ekranında x11 seçip öyle giriş yapın
İyi günler,
Bu arada PİSİ'yi yeniden kurmaya çalıştım, belki bu kez giriş verir diye.
Bu kez de son aşamaya geldiğinde YALI yanıt vermiyor. Diskin tamamını kullan seçeneğini seçtim, ileriye bastım. Ancak herhangi bir devinimde bulunmuyor. :(
Disk silinmiş durumda ancak YALI yenisini de kurmuyor. :(
Teşekkürler...
yalı kurulumunda diski manuel biçimlendirin eğer sisteminiz uefiyi destekliyorsa
şekilde ayarlayın
İyi günler,
Onu yapabilmek için elle bölümle seçeneğini kullanmak zorunda kaldım. Dediğinizi yaptım, ancak ileri gitmeye izin vermiyor. Geri dönüp diskin hepsini kullanmak isteyince yaptığım tüm işlemleri silip geri alıyor. Yine başa dönüyorum. Aşamalarının fotoğraflarını çektim, ancak gösterebilmek için buradan görsel yükleyemiyorum.
Teşekkürler...
https://imgbb.com/ gibi bir yere yükleyip ordak linkleri burda kullanabilirsin
İyi akşamlar,
Yok, ben bu işi beceremeyeceğim. Bağlantı yaratıp gönderemiyorum. Görselleri yükledim ancak tek tek url vermiyor. Ayrı sekmede de açsam olmuyor. :(
https://imgbb.com/blob:null/3900fad4-050e-4970-8ce7-929dec789478
İlginiz için sağolun. Yine PİSİ'ye kavuşamadık. :( Sağlık olsun...
Esenlikle...
İyi günler,
Pisi 2.4.3'ü çok kereler denememe karşın yeniden kuramadım, son aşamada Yali'de takılı kaldı.
Aklıma başka bir şey geldi; Pisi 2.3.3'ü deneyeyim dedim.
Ve onu kurabildim. Şu anda oradan yazıyorum. :)
Şimdi merakım, yükleyip kurmak istediğim bazı yazılımları paket yöneticisinden kurabilir miyim? Herhangi bir sorun yaşar mıyım?
Denemeden önce bir sorayım dedim.
Esenlikle..
İyi günler,
Yanıt beklemeden bir deneme yapayım dedim, GİMP yazılımını kurmaya çalıştım Paket Yöneticisinden.
Betik hatası verdi, kurmadı, devam da etmedi. Pisi 2.3.3'ü yeniden yükleyip kurdum.
Çok gereksindiğim bazı yazılımları teker teker kurmaya çalışıp güncelleme yapmadan PİSİ'yi kullanmaya çalışacağım.
Olmazsa ne yapalım...
Sizleri rahatsız ettiğim için özür dilerim...
Yeniden sağlıcakla kalın!