İyi günler,
Biliyorum, başınızın belasıyım; iflah olmaz bir Pisi kullanma merakım var; beni dışlasanız bile gücüm yettiğince, bilgim el verdiğince denemeye çalışacağım.
Önceki paylaşımlarımda da sözünü ettiğim gibi Pisi 2.4 ve 2.4.3 sürümlerini kuramıyorum. Hep sorun çıkarıyor. Kimse uzaktan yardımda da bulunamıyor, onu da anlıyorum.
Daha önceden indirmiş olduğum, o zamanlar kuramamıştım, Pisi 2.3.3'ü bu kez kurmayı başardım. Ancak paketle birlikte gelmeyen bazı yazılımları kurmaya kalktığımda, sanırım bitakım şeyleri güncellemeye çalışıyor ve o bitakım şeyler uyum sağlamıyor; dolayısıyla 2.3.3'ü de çalıştırmıyor. O yüzden Pisi 2.3.3'ü de birkaç kez yeniden kurmak zorunda kaldım.
Pisi 2.4.3'ü kuramıyorum, kurmuş olduğum 2.3.3 sürümünde güncellemeden çalışmak istiyorum.
Herhangi yeni bir yazılım kurmazsam sorun yok, geçinip gidiyoruz Pisi 2.3.3 ile.
Ama ilk kuruluş ile gelmeyen benim için önemli olan şu yazılımlar var, onları kurmak istiyorum:
Google Chrome
Thunderbird
Krita
Gimp
Abiword
Clementine
DevedeNG
Inkscape
Peynir / Cheese
K3b
Kdenlive
OpenShot
Scribus
Ses dönüştürücü / Sound converter
Vokoscreen ya da Spectacle
Shotcut
Da Vinci Resolve (Bundan pek emin değilim. :) )
Peek
Acaba diyorum, olanaklı mı?
Olumlu ya da olumsuz bir yanıt veren olursa sevinirim.
Bir daha sizi rahatsız etmeyeceğim, söz; olmazsa umarsız olarak Pisi'siz yaşamıma devam edeceğim.
Esenlikle...