Kablosuz Bağlantı Sorunu

PisiLinux2.1 Live Kablosuz ağları görmüyor.
Kart Bilgileri:
pisilive@pisilinux: ~ $ lspci -nnk | grep -iA2 net
04:00.0 Ethernet controller [0200]: Qualcomm Atheros AR8131 Gigabit Ethernet [1969:1063]
        Subsystem: Elitegroup Computer Systems AR8131 Gigabit Ethernet [1019:8131]
        Kernel driver in use: atl1c
        Kernel modules: atl1c
pisilive@pisilinux: ~ $

sağdaki barı biraz daha indirdiğinizde wired connection yazan yerin altında + işareti göreceksiniz ona tıklayarak wifiyi ekleyebilirsiniz pisi wifi kartınızı gördüyse. 
Teşekkürler.
Deneyip dönüş yapıcam.
PisiLinux 2.1

pisilinux 1.2 ye destek ve güncelleme kalktı malesef Pisi Linux son sürümü denemenizi tavsiye ederim, son sürümdeki wifi sürücüleri günceldir.

PisiLinux 1.2 nin resmini  kaldırdım.
 Resimdeki durumda PisiLinux 2.1 için neler yapılabilir?

cihazın marka modeli ve wifi kartın tam modeli nedir
Kart Bilgileri:
pisilive@pisilinux: ~ $ lspci -nnk | grep -iA2 net
04:00.0 Ethernet controller [0200]: Qualcomm Atheros AR8131 Gigabit Ethernet [1969:1063]
        Subsystem: Elitegroup Computer Systems AR8131 Gigabit Ethernet [1019:8131]
        Kernel driver in use: atl1c
        Kernel modules: atl1c
yukardaki satırlarda sadece ethernet kartınız gözüküyor direk lspci komutuyla bakın
lspci
00:00.0 Host bridge: Intel Corporation Core Processor DRAM Controller (rev 18)
00:01.0 PCI bridge: Intel Corporation Core Processor PCI Express x16 Root Port (rev 18)
00:1a.0 USB controller: Intel Corporation 5 Series/3400 Series Chipset USB2 Enhanced Host Controller (rev 06)
00:1b.0 Audio device: Intel Corporation 5 Series/3400 Series Chipset High Definition Audio (rev 06)
listede gördüğünüz gibi sadece ethernet kartınız tanınmış wifi kartı listede yok, başka linuxlard'a sorunsuz olarak bu bilgisayarda wifinizi kullanabiliyormusunuz
  Arch tabanlı Aylinux ta sorun olmuyor.
TP-Link Wireless USB Adapter
Başka linuxlard'a sorunsuz olarak bu bilgisayarda wifiyi kullanabiliyorum.Mebisi denedim.Sorunsuzdu. Pisilinux 2.1.1 çalışanında da problem yok.
tplinkin tam modelini yazarmısınız versiyonu ile birlikte
Cevap yazmak için kayıt ol veya giriş yap