Uzaktan eğitim EBA

Merhaba acil olarak liseye giden çocuklarımız için yargı mensuplarına yaptığınız uyap gibi bizim liseye giden çocuklara da Eba ya exe dosyasını wine ile kuramadığımızdan dolayı

ivedilikle aciliyet arz ettiği için yardımlarınızı bekliyoruz şimdiden teşekkürler

Bir tane script ile canlı derse zoomdan bağlanılabiliniyordu, eski konularda duruyor halen nasıl yapılacağı.

Milli eğitim direk windows için program çıkaracağına linux içinde çıkarsaydı şimdiyeli bir şekilde paketlemiştik, linux tarafı içinde program çıkarmadığı sürece pek yapacak bişey yok malesef, önce devlet tarafı çözmesi gerekiyor sorunu.

Yani uygulamayı yapmışlar windowsta bile sıkıntılı çalışıyor direkt zoom kullanılsaydı madem becerilemeyecekse.

Zoom Linux desteği veriyor ama neden bilmiyorum eba vermiyor üşenmişler herhalde Linux desteği vermeye. Pardus'u "Milli İşletim Sistemi" diye tanıtıyorlar ama Amerika'nın yaptığı zoom bile linux desteklerken, zoom altyapısı kullanan eba destek vermiyor çok saçma bir durum öğretmen-öğrenci mağdur durumda.

Ne hata veriyor abicim söyle belki buluruz çaresini. Lutris olmaz mı acaba arkadaşlar oyun için ama?? lutris wine her şeyi açıyor genelde.

Error Code 10429 zorlarsan girebiliyorsun derse Zoom'da böyle sorun yaşayanla hiç karşılaşmadım.

PlayonLinux ilede denenebilir, oyun harici bir çok uygulama kurulmasına yardımcı olabilir

https://bayramkarahan.blogspot.com/

Pardus Eba Canlı Ders Kurulumu

aliseydi unuttun galiba biz pisi paket sistemini kullanıyoruz, gönderdiğin link pardus için o debian sistemini kullanıyor, bunları yapmaya çalışmaları halinde büyük ihtimal işe yaramadığını görecekler, bu arada rar dosyasının içinde chrome ve zoom paketleride var onlarda contrib depomuzda mevcuttur.

Ben depodan zoom paketini kurdum ve chromium ile eba canlı derslere gerebiliyorum. Yalnız firefox ta görüntü var ses yoktu önceleri. Son sürüme güncelleyin uyarısı verdi. Sonra da açmaya uğraşıyor. Fakat işlemi resetliyor, tekrarlıyor.

Pardus'u "Milli İşletim Sistemi" diye tanıtıyorlar ama Amerika'nın yaptığı zoom bile linux desteklerken, zoom altyapısı kullanan eba destek vermiyor çok saçma bir durum öğretmen-öğrenci mağdur durumda.

oyun harici bir çok uygulama kurulmasına yardımcı olabilir

watch movies

9apps download

Cevap yazmak için kayıt ol veya giriş yap